zo hou ik tijd over voor mijn mensen

en daar gaat het natuurlijk om bij onze stichting

Stefano
Stichting Robin Hood

Jouw Suc6administrateur

Een Suc6administrateur werkt met jou SAMEN doet je administratie maar is tevens je sparringpartner, leraar, vraagbaak maar bovenal je intermediair! Hij of zij vindt het een uitdaging om jou te helpen met je onderneming. Je hebt eigenlijk geen hulplijnen meer nodig; een telefoontje en wij regelen het. Elke ondernemer krijgt zijn eigen Suc6administrateur toegewezen.

Specifieke financiële, fiscale, belastingzaken, hypotheken, verzekeringen, financieringen vraagstukken; je kan het zo gek niet bedenken maar wij zorgen dat jij je informatie krijgt.
Kan jouw suc6administrateur niet inhoudelijk direct antwoorden of heb je een specialist nodig, zal hij/zij een eerste inventarisatie maken van jouw vraagstuk en deze vervolgens voorleggen bij onze Suc6adviseurs. Zij maken dan een offerte aan de hand van de informatie die zij krijgen van uw suc6administrateur voor een advies op maat.

Door onze Suc6formule kunnen wij de prijs zo laag en transparant mogelijk houden. Wij brengen simpelweg niet de kosten in rekening voor de “dure” accountant, fiscaal adviseur of andere experts op financieel gebied.

Boekhouding moeilijk, saai en tijdrovend?

Ja dat klopt! Daarom moet je het ook niet zelf willen doen.

Taak van jouw Suc6administrateur?

#Zorgen#Helpen#Meedenken#Adviesuitvragen

#jevraagbaak

#intermediardiedoorgaattotereenantwoordis

#Boekhouden#Coachen#Trainen

#Samenjekostenlaaghouden

#bestevriendenblijven@belastingdienst.nl

#Zorgendatjeomzetbinnenbijft

#Zorgenvoorgoedkoopadvies

#Inoverlegaltijdbereikbaar.nl

#gewoonbellenvooralleswatmetgeldtemakenheeft